ته چین گوشت و بادمجان
مواد لازم
۳ پیمانه برنج
۲ عدد بادمجان متوسط
۲۰۰ گرم گوشت خرد شده
۳ عدد زرده تخم مرغ
۱٫۲ استکان زعفران دم کرده
۱٫۲ لیوان ماست
۱ عدد پیاز
مراحل
-
ابتدا گوشت ها را با کمی پیاز تفت داده و نمک و فلفل و زردچوبه اضافه میکنیم و به آن مقداری آب اضافه میکنیم و اجازه میدهیم تا بطور کامل بپزد
-
بادمجان ها را بصورت عرضی(گرد شده) برش زده و درون روغن داغ سرخ میکنیم
-
برنج هایی که از قبل خیسانده شده به همراه کمی نمک در آب جوش ریخته و پس از اینکه برنج پخت آنرا آبکش مینماییم
-
در ظرفی ۳ زرده ی تخم مرغ را به همراه ماست و زعفران و درصورت تمایل مقداری گلاب میریزیم و خوب به هم میزنیم تا یکدست شود
-
برای اینکه نتیجه ی بهتری بگیریم بهتر است از ماست چکیده استفاده کنیم و یا آب ماست معمولی را بوسیله یک دستمال تمیز جدا کنیم و ماست سفت را به مواد اضافه کنیم
-
برنج های آبکش شده را به مایع آماده شده اضافه میکنیم و کاملا مخلوط میکنیم
-
مقداری از برنج را که میخواهیم کف قابلمه بریزیم جدا کرده و به آن زعفران بیشتری اضافه میکنیم تا ته دیگ خوشرنگ تری داشته باشیم
-
کف یک قابلمه ی نچسب مقداری روغن ریخته و اجازه میدهیم داغ شود
-
برنج های زعفرانی شده را داخل قابلمه ریخته و باقاشق فشار میدهیم تا برنج ها به همدیگر کاملا دست دهد
-
سپس مقداری از بادمجان های سرخ شده را به همراه مقداری گوشت ها روی این لایه میچینیم
-
لایه ی بعدی مجددا برنج ریخته و با قاشق صاف و یکدست فشار میدهیم
-
همینطور ادامه میدهیم تا همه ی مواد تمام شود و در لایه ی آخر کمی روغن روی سطح برنج میکشیم
حدود ۱ ساعت اجازه میدهیم تا با شعله ی ته چین ما بپزد و ته دیگ خوشرنگی به ما بدهد.
- منبع: cookpad.com
درباره این سایت